workshop en training

‘superleuke workshop om met collega's te doen’

workshop deelnemer

Improvisatie Workshop

Met Theaterzaken de vloer op; op speelse wijze maak je kennis met de basisprincipes van improvisatietheater. Een vorm van theater waarbij geen sprake is van een script. Samen improviseren is een ultieme vorm van positief communiceren. Van niets naar iets, dat is de sensatie en de lol die je ervaart. Een dynamische workshop waar plezier voorop staat . Je leert je collega's eens op een heel andere manier kennen.

Deelnemers worden uitgedaagd om in diverse speloefeningen en situaties de basisprincipes van het improviseren uit te proberen en toe te passen.
Uiteraard kunnen wij meerdere workshops tegelijkertijd verzorgen. Ook kan er gekozen worden om de workshop in plenaire setting glansrijk en theatraal af te sluiten met een heuse improvisatie-show gepresenteerd door Theaterzaken.

Presentatie training
Een praatje voor je collega's, de presentatie van een nieuw plan, een inleiding geven op een symposium. Als het niet 'je ding' is dan kan dit best slapeloze nachten geven. Ook als je wel al vaker voor een groep staat maar nog zoekt naar een comfortabele manier van presenteren.
In deze presentatietraining gaan we op een speelse wijze op zoek naar jouw kracht van presenteren. Bewust worden van hoe je staat, hoe je praat en beweegt. De do's en de dont's. Misschien valt er stiekem best lol te beleven aan spreken in het openbaar.
Deze training wordt altijd op maat gemaakt en kan individueel maar ook in groepsverband worden gegeven. Prijs op aanvraag.