Evelien
Harberink

Evelien


Harberink

‘Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit meer te werken!’

Dag! Ik ben Evelien Harberink.

Graag stel ik mezelf hier voor als dagvoorzitter/moderator. Met mijn enthousiasme en kundigheid weet ik altijd een goede connectie te maken met het publiek en de mensen op het podium. Naast energieke interactie met de zaal zorg ik voor soepele overgangen en ik ben met mijn impro-skills goed in staat om in te spelen op wat er op dat moment nodig is. Ik breng de nodige ervaring mee en denk dan ook al graag in de ontwerpfase van het programma mee. De opties zijn divers, van het presenteren van een podiumprogramma tot leiden van een panel- of publieksdiscussie.

Daarnaast ben ik heel graag aan het werk als trainingsacteur in diverse trainingssituaties. Het camera-acteren heb ik geleerd bij de toenmalige Twentse kijkcijferhit Jonge Leu en Oale groond waarin ik een van de hoofrollen had. Daarna volgden commercials en div.presentatieopdrachten.

Naast actrice ben ik ook boerin en als ik niet op het podium sta dan vind je mij in m’n (moes)tuin of improviserend in de keuken. Ik ben altijd graag bezig met eten; er over lezen, er over praten, het maken en het opeten ervan!

presentatrice en dagvoorzitter

Dagvoorzitten en presenteren is een vak en dat moet je liggen. Ik doe het enorm graag. Op het podium voel ik me als een vis in het water. Mijn stijl is energiek en nuchter tegelijkertijd. Ik ben praktisch ingesteld, scherp en humoristisch. Denk graag vooraf mee over het programma en ik kom altijd goed voorbereid voor de dag.

commercials

Zo nu en dan te zien in tv commercials. De meeste recente is voor 'Johma uut Losser' 2018. Ik sta ingeschreven bij div castingbureaus; Kemna Casting, Groen Casting en Sjouercasting.

van jonge leu ....

Vier seizoenen speelde ik de rol van Patricia Wildspieker in de populaire Twentse regiosoap van Jonge Leu en Oale groond. Nog altijd een spraakmakende serie over ons mooie Twente.

t.v. presentatrice

Voor TV Oost presenteerde ik 8 afleveringen van de serie Lang zult u wonen. Een serie over langer thuis blijven wonen voor ouderen.

cultuurmenu

Sind september 2017 werk ik voor Concordia als coördinator van het Cultuurmenu, cultuuraanbod voor het basisonderwijs. Iets heel anders dan al het andere werk. Iets meer achter de schermen, ik vind het fijn om een bijdrage te leveren aan meer kunst en cultuur in de klas.

meewerkend boerin

Mijn partner Jelle is in 2015 begonnen met het fokken van Lakenvelderrunderen. Sindsdien help ik mee op onze boerenbedrijf 'Koeien van Jelle'. Websitelink in de foto.