wij werken voor

‘Onze huizen staan in Twente maar we toeren door het hele land’

Magda en Evelien

Theaterzaken is in te zetten voor landelijke symposia, heidagen, jaarlijkse studiedag, afscheidsreceptie, nieuwjaarsbijeenkomsten, als kerstcadeau, kick-off of afsluiting van een traject, hart onder de riem, of wake-up call...
Eigenlijk kun je het zo gek niet bedenken. Daar waar mensen bij elkaar komen, komt Theaterzaken graag, om de boel op te schudden en het programma op eigen wijze te versterken.

Ons werkveld is heel divers. We treden op voor mensen in de zorg, overheid, onderwijs, in het bedrijfsleven, profit en nonprofit en zo nu en dan voor privé personen.

Wij worden benaderd voor bijeenkomsten daar waar professionals bij elkaar komen om zaken op de agenda te zetten, van gedachten te wisselen, in gesprek gaan met elkaar of daar waar iets te vieren is.

Ook kunt u ons inzetten bij bijvoorbeeld een langlopend traject of campagne. Dan zijn wij het terugkerende "gezicht" die het betreffende onderwerp op de agenda houdt. Dit kan middels live optredens, maar ook middels korte filmpjes, posters, of andere reminders. Dit hebben wij bijvoorbeeld voor de KLM gedaan en Zorgorganisatie de Noorderbrug in Groningen.